Uudenlainen tapa kokoustaa

FlowMeeting on kokous, joka onnistuu. Rauhaisat ja miellyttävät tilat sekä maistuva ruokatarjoilu antavat erinomaiset puitteet unohtumattomalle kokouspäivälle. Toiveidenne mukaan voimme aloittaa ja päättää päivän harjoituksella, joka häätää stressin sekä pitää huolen kehon ja mielen virkeydestä kokouksen ajan ja pitkälle kokouksen jälkeenkin.

Ulos konttorista

FlowMeetingin avulla voit sanoa hyvästit nuhjuisille kokoustiloille ja raskaille kahvituksille. Upeat puitteet ja uudenlainen lähestymistapa kokoukseen avaa mielen ja
kehon onnistunutta kokousta varten. Voitte kokoustaa tuolien ja pöytien ääressä tai istua vaihdellen tyynyillä ja patjoilla.

Kaikkiin kokouspaketteihin sisältyy monipuolisen kokouksen mahdollistava tekniikka. Tiloissamme voit toistaa niin kuvaa, videota kuin ääntäkin tai havainnollistaa kokouksen asioita piirtäen.

Herkulliset tarjoilut

Kokkimme loihtimat raikkaat ja herkulliset aamiaiset ja lounaat antavat aivan oman säväyksensä kokouspäivään.

Tarjoilut räätälöidään aina toiveidenne mukaan ja erikoisruokavaliot huomioon ottaen. Lisäksi tarjoilujen raaka-ainevalinnat tehdään mahdollisimman eettisesti ja luontoamme arvostaen.

Sopii kaikille

FlowMeeting sisältää shaktajoogaharjoituksen, joka on vaivaton kenelle tahansa. Sinun ei tarvitse olla notkea akrobaatti voidaksesi nauttia rentoutukseen perustuvasta
liikkeestä. Joogaharjoituksesta seuraa kirkas ja virkeä olo, joka pysyy.

Asiakastutkimustemme mukaan shaktajooga on lievittänyt harjoittajiensa stressiä, parantanut yöunia ja lisännyt liikkuvuutta. Asiakkaistamme 100% on pitänyt shaktajoogan kokeilemista helppona tai erittäin helppona.

FLOW-PÄIVÄ

(ALK. 69 € / HLÖ)

FLOW-PÄIVÄ on ihanteellinen yksikön vetäytymis- tai visiointipäivää varten.

FLOW KOKOUS

(ALK. 19 € / HLÖ)

FLOW-KOKOUS on unohtumaton kokouselämys mielen ja kehon avausharjoituksineen.

FLOW-AAMU

(ALK. 39 € / HLÖ)

FLOW-AAMU auttaa ottamaan kaiken irti luovasta aamupäivästä.

 

KOKOUSTILA

(ALK. 40 € / TUNTI)

Rauhaisat ja mielyttävät tilamme antavat kokoukselle hyvät puitteet.

Asiakkaidemme kertomaa:

 Intensiivisen vuoden päätteeksi yrityksellämme oli teemaltaan suoritusvapaat pikkujoulut. Osana päivän ohjelmaa joogaharjoitus antoi todella miellyttävän, uuden ja yllättävänkin kokemuksen kaikille osallistujille. Kokemus sai hyvin positiivisen vastaanotoin ja osa henkilökunnasta on jo kuukausi pikkujoulujen jälkeen ottanut shaktajoogan osaksi omaa arkeaan.

– Jyri Räsänen, Account Director & Partner, Woltti Group / Idea ja Tuotanto Wolt Oy

FlowMeeting on ollut meidän yritykselle luonnollinen valinta puolivuosittaisiin strategiapäiviin. Mahdollisuus joogaan, rennot tilat, helposti saavutettava sijainti ja moderni kokoustekniikka on mahdollistanut, että saamme päivistä parhaan mahdollisen hyödyn irti. Tilojen hinta-laatusuhde on mielestäni vailla vertaansa.

– Juha Pihkakoski, Chief Executive Officer, Aboad Oy

Rentouttava shaktajoogatunti ja raikas tulsitee kruunasivat tehokkaan kehittämispäivän. Kiitos teille!

– Marika Mäklin, Kommunikationschef, Svenska litteratursällskapet i Finland

FLOWMEETING

Open Yoga Porvoo

Asentajantie 8

050 597 5550

info@shakta.fi

Shakta Oy

 

Y-Tunnus: 2630169-6